Izdvajamo iz naše ponude

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

Knjižara Stošić se obvezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrasca narudžbe.

Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (kao što su ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).

Knjižara Stošić neće dostavljati niti razotkriti lične podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo onima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Knjižara Stošić i njegovi poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Knjižara Stošić se obavezuje da će pružati zaštitu ličnim podacima Kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjenje obaveza.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Knjižara Stošić ima pravo koristiti isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Knjižara Stošićn informiše Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im redovno daje mogućost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje.

U slučaju promene bilo kog ličnog podataka (npr. mesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavestiti Knjižara Stošić. U slučaju promene o kojoj nije obaviješten, Knjižara Stošić ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbine odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shopa knjizarastosic.rs kao i na sve stranice unutar knjizarastosic.rs domena, a ne na spoljne stranice na koje upućuju linkovi na knjizarastosic.rs domenu.

Osim u slučaju elektronske porudžbine, Knjižara Stošić neće kupcu slati elektronske poruke ako Kupac na to nije izričito pristao.