Izdvajamo iz naše ponude

Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

Knjižara Stošić se obvezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrasca narudžbe.

Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (kao što su ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).

Knjižara Stošić neće dostavljati niti razotkriti lične podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo onima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Knjižara Stošić i njegovi poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Knjižara Stošić se obavezuje da će pružati zaštitu ličnim podacima Kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjenje obaveza.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Knjižara Stošić ima pravo koristiti isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Knjižara Stošićn informiše Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im redovno daje mogućost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje.

U slučaju promene bilo kog ličnog podataka (npr. mesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavestiti Knjižara Stošić. U slučaju promene o kojoj nije obaviješten, Knjižara Stošić ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbine odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shopa knjizarastosic.rs kao i na sve stranice unutar knjizarastosic.rs domena, a ne na spoljne stranice na koje upućuju linkovi na knjizarastosic.rs domenu.

Osim u slučaju elektronske porudžbine, Knjižara Stošić neće kupcu slati elektronske poruke ako Kupac na to nije izričito pristao.
 

Baner
26.
Feb

PROBLEMI KOJE SMO UOČILI U RADU SAJTA

 Na samom početku rada sajta uočili smo određene probleme u...

Pročitaj ceo tekst

21.
Feb

POTRAŽIĆEMO ZA VAS BILO KOJI NASLOV

  Za sve koje nisu uspeli da pronađu  odredj...

Pročitaj ceo tekst

14.
Feb

Popusti

U vremenu promotivno-eksperimentalnog rada naše internet knj...

Pročitaj ceo tekst

14.
Feb

AKCIJE

Na akcije se nalaze knjige: "Kreativnog centra", "Ad...

Pročitaj ceo tekst

14.
Feb

POPUST OD 10% NA SVE KUPOVINE

U toku promotivnog perioda, od 14. februara do 15. marta, u interne...

Pročitaj ceo tekst