Izdvajamo iz naše ponude

O nama:

    "Knjižara Stošić" osnovana je u decembru 1998. godine kao deo Novinsko-izdavačko-grafičko preduzeća "Trend" iz Leskovca. Knjižara se nalazi u Leskovcu u Bulevaru Oslobođanja 101. Sa on-line prodajom krenuli smo krajem 2013. godine.
    Ponudu naše knjižare čine knjige svih domaćih izdavača. Želeli smo da čitalačkoj publici na jednom mestu ponudimo kvalitetan, sadržajan, i raznovrstan izbor, te kod nas možete birati beletristiku, stručnu literaturu, popularnu nauku, umetnost, enciklopediska izdanja, dečje knjige, naučnu i epsku fantastiku, odnosno sve ono što želite da čitate u zavisnosti od vašeg ukusa i interesovanja.

     U samoj knjižari omugućavamo odloženo plaćanje čekovima za kupovine preko 2.000 dinara kao i kupovinu putem administrativne zabrane. Primamo i kartice: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Dina.
    Očekuje vas prijatno osoblje, veliki izbor i stručna pomoć pri kupovini.
   

     Internet prodaja je u fazi eksperimentalnog i probnog rada, koji će trajati do 15. marta 2014. godine! Punim kapacitetom krenućemo da radimo tek nakon tog datuma!

      Na stranama internet prodaje "Knjižare Stošić" pronaći ćete veliki izbor knjiga sa odličnim prikazima i opisima, biografija vaših omiljenih pisaca, ažurnu top-listu najprodavanijih knjiga, i preporuku za čitanje. Takođe, buduće da da sarađujemo sa velikim brojem izdavača kod nas možete pronaći veliki broj naslova na AKCIJI. Dalje, ovde možete pratiti najaktuelnija  dešavanja i zanimljivosti iz svere izdavaštva i pisane reči, dešavanja u samoj knjižari...
   

      Za sve koje nisu imali uspeha u potrazi za određenim naslovom - javite nam ili nam pošaljite ZAHTEV ZA NABAVKU. Sve ćemo učiniti da pronađemo knjigu za vas.
  
 
   Kako bismo vam obezbedili što bolju uslugu, možete nam poslati vaše predloge i sugestije na MEJL.